Вести

ВУЧИЋ: СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД ОНИХ КОЈИ ЗАУВЕК ОСТАЈЕ У СРЦИМА

Председник Републике Србије Александар Вучић уписао се у Музеју ФК Црвене звезде у Књигу жалости поводом смрти Синише Михајловића.

"Збогом Синиша и хвала на свему!", написао је председник Вучић.

"Био сам један од оних који је навијао за њега, не само преко малих екрана, већ на свакој утакмици широм бивше Југославије и иностранства. Он је део живота те моје, нешто старије генерације и један од људи које су сви волели. Био је човек огромног срца и храбрости, и човек који је волео и Звезду и Србију и српски народ, и зато је оволика туга код људи", рекао је председник Вучић за портал ФК Црвена звезда.

Како је истакао председник Вучић, живот је такав да неки људи оду, али без обзира што физички нису ту, они нас суштински никад не напусте, јер његови голови, борба и тренерски део посла остаће у срцима многих.

"Није то патетика, али не можете да замислите Маракану без Синишиног слободњака, корнера, центрашутева, па и у репрезентацији оних најважнијих када смо играли 2:2 на Максимиру. Много радости је доносио, о утакмици против Бајерна да не причам", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић нагласио је да је Михајловић човек који је задужио Звезду и Србију и хвала му за све што је учинио.

"Срео сам га неколико пута у животу, разговарали смо и то је човек невероватне спонтаности и искрености. То је нешто што се ретко среће и не заборавља. Био је сигуран у себе, пун самопоуздања, а тако је и играо фудбал, зато смо сви веровали у њега", навео је председник Вучић.

"Не могу да га заборавим, као ни неке друге великане, али свакако је Синиша један од оних који заувек остаје у срцима. Видим да су неки покренули иницијативу да национални стадион добије његово име. Неки људи ће одлучивати о томе, али није лоша идеја", рекао је председник Вучић.

 

 

Извор: Танјуг