Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ВОЈВОДИНЕ НАЈОШТРИЈЕ ПРОТЕСТУЈУ ЗБОГ НАСТАВКА ПРЉАВЕ КАМПАЊЕ, КОЈУ ДЕО СРПСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ ВОДИ ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА.

Саопштење за јавност повереника ОО СНС Богатић

Општински одбор СНС у Богатићу, на челу са повереницима Миланом Дамњановић, Теодором Теодоровић и Синишом Пузић, најоштрије осуђује јучерашњи покушај напада на председника Републике Србије Александра Вучића, који су испред РТС – а организовали истрошени лидери Савеза за Србију, тајкун Драган Ђилас и његови полтрони

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу овим путем упућује оштар протест и осуду непримерених догађаја и њихових починиоца, који су апсолутно цивилизацијски неприхватљиви, а који у последње време нарочито ескалирају и узимају маха.

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА

Остварени резултати у току 2018. године чине нас искуснијим и спремнијим да успешно одговоримо свим изазовима и искушењима који нас очекују у наредној 2019. години.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Поштовани суграђани, драги чланови и симпатизери Српске напредне странке, уважена јавности: Општински одбор СНС Богатић је на својим седницама у претходном периоду утврдио приоритете рада и деловања које ће спроводити преко својих представника у органима наше локалне самоуправе – Општинском већу, Скупштини општине,

Pages