Саопштења

Саопштење за јавност повереника ОО СНС Богатић

Општински одбор СНС у Богатићу, на челу са повереницима Миланом Дамњановић, Теодором Теодоровић и Синишом Пузић, најоштрије осуђује јучерашњи покушај напада на председника Републике Србије Александра Вучића, који су испред РТС – а организовали истрошени лидери Савеза за Србију, тајкун Драган Ђилас и његови полтрони

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу овим путем упућује оштар протест и осуду непримерених догађаја и њихових починиоца, који су апсолутно цивилизацијски неприхватљиви, а који у последње време нарочито ескалирају и узимају маха.

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА

Остварени резултати у току 2018. године чине нас искуснијим и спремнијим да успешно одговоримо свим изазовима и искушењима који нас очекују у наредној 2019. години.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Поштовани суграђани, драги чланови и симпатизери Српске напредне странке, уважена јавности: Општински одбор СНС Богатић је на својим седницама у претходном периоду утврдио приоритете рада и деловања које ће спроводити преко својих представника у органима наше локалне самоуправе – Општинском већу, Скупштини општине,

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Драги чланови и симпатизери, цењени медији и пре свега, поштовани грађани Богатића, а потом и целе Србије - Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу Вас обавештава да се данас, у недељу 21.10.2018. године навршава десет година од оснивања наше политичке организације.

ПОВЕРЕНИШТВО СНС У БОГАТИЋУ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу овим путем жели да обавести јавност да је дана 25.08.2017. године постигнут споразум о измени коалиционог споразума између Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије.

Pages