Вести

ВУЧИЋ: ЗЛАТНА МЕДАЉА ЈЕ ВЕЛИКА ЧАСТ ЗА СРБИЈУ И МЕНЕ ЛИЧНО

“Златна медаља за заслуге Града Атине велика је част за Србију, и мене лично, али и обавеза и подстрек да радимо на унапредењу не само добрих, већ и братских односа“, поручио је данас у Атини председник Србије Александар Вучић.

ВУЧИЋ: СРПСКИ И ГРЧКИ НАРОД СУ УВЕК БИЛИ ЈЕДНИ УЗ ДРУГЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић захвалио је данас председнику Грчке Прокопису Павлопулосу на подршци те земље територијалном интегритету и суверенитету Србије, као и европском путу наше земље, те поручио да ће Србија подржавати територијални интегритет Грчке и неће мењати своју позицију по питању Kипра.

Вучевић: Тужилаштво треба да утврди истину око афере Јовањица

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић након подношења кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја Вучића истиче да очекује да тужилаштво утврди све чињенице.

Вучевић: Грађани Србије заслужују истину, а она је само једна

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и његовог брата, Андреја Вучића, како би се правосудно утврдила истина и отклонила било каква сумња у њихову умешаност у случај Јовањица и везе са власн

Ђукановић: Хајде опозицији да гарантујемо изборну победу

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић предложио је, пошто, како је рекао, власт прихвата све захтеве дела опозиције, да им гарантује и победу на изборима како више не би лупали на врата Скупштине.

Конференција за медије СНС у Богатићу

О свему што је у претходном периоду урађено, плановима руководства и жељама чланова СНС у Богатићу, говорио је данас на конференцији за медије у страначкој просторији Општинског одбора, један од повереника СНС У Богатићу и заменик председника општине, Синиша Пузић.

Акција озелењавања у Богатићу

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Богатић организовали су данас акцију пошумљавања и озелењавања у првој зони Богатића, испред предшколске установе „Слава Ковић“.

Pages