Вести

ВУЧИЋ: НАПОРНИМ РАДОМ СПАСИЋЕМО СРБИЈУ ОД РЕЦЕСИЈЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је радове на изградњи Фрушкогорског коридора који спаја Нови Сад и Руму у дужини од 45 километара.

"Обишао сам изградњу Фрушкогорског коридора који спаја Нови Сад и Руму у дужини од 45 км. Баш на овом месту изградићемо најдужи тунел у Србији од 3.5 км. Напорним радом и посвећеношћу успећемо да спасемо Србију од рецесије и велике кризе. Верујем у Србију, верујем у рад. Срећна и успешна Нова година", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је том приликом истакао и да Србија мора још више да ради и да се развија, како би се одржао темпо напретка.

Председник Вучић, који је радове обишао са министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Гораном Весићем и директором Коридора Србије Александром Антићем, показао је и чувара и маскоту градилишта, пса Жућу, који радницима прави друштво.

"Имали смо срећу да наиђемо на Жућу, овог дивног пса. Кажу да се на сваком градилишту појави неки пас, обично је то Жућа, што је срећа за раднике на градилишту", рекао је председник Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг/Служба за информисање СНС