Вести

ВЕСИЋ: НИКО НЕЋЕ УСКРАТИТИ ГРАЂАНИМА ХРАНУ И ВОДУ

Члан Председништва Српске напредне странке и заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да у великој борби која се води у сузбијању корона вируса има дивних примера људске солидарности, али и људске глупости коју, како како је рекао, показује председник Странке слободе и правде Драган Ђилас.

Весић оцењује да “Ђиласа ни корона не спречава да буде глуп и да покаже колико му није стало до живота људи”, те наводи да нико неће ускратити људима право ни на лекове, ни на храну “и то Ђилас веома добро зна”.

“Напад на председника (Александра) Вучића и мере које се предузимају како би се заштитило здравље људи и спасили животи грађана је бесраман, јер показује колико Ђиласу није стало до грађана Србије”, навео је Весић.

Весић је рекао да Ђилас за ширење панике оптужује Вучића, који се даноноћно бори да заштити грађане Србије и да сачува животе људи и набавља медицинску опрему широм света.

“Вучић набавља ону опрему коју Ђилас док је био на власти са Тадићем није ни знао, ни хтео да набави”, навео је Весић.

Весић је оценио да су панику стварали управо Тадић и Ђилас тако што су оставили здравство без опреме.

“Не дај Боже да нам се ово десило док је Ђилас био на власти. Свака мера којом може да се спасе само један људски живот је оправдана, а Ђиласу би било боље да ћути и да не скупља јефтине политичке поене на корона вирусу”, истакао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг