Вести

СТЕФАНОВИЋ: НАПАДАЈУ ДАНИЛА СА ЦИЉЕМ ДА ПОЛИТИЧКИ НАШКОДЕ АЛЕКСАНДРУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 12.06.2020.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

"Невероватно је колико су ниско пали и Драган Ђилас и његови интернет портали који настављају да нападају Данила Вучића, сина председника Србије, и то искључиво вођени једним циљем - да политички нашкоде његовом оцу.

Сваки нормалан човек згрожен је када види како покушавају да криминализују Данила изношењем лажи о његовој повезаности са кавачким кланом. Толико су бескрупулозни у својим лажима, да их чак не занима ни колико такве болесне инсинуације могу бити опасне и могу угрозити живот Данила Вучића.

Потпуно је лицемерно што сина председника Србије Александра Вучића нападају портали који никада нису написали ни један једини текст о повезаности, рецимо, Драгана Ђиласа са правим нарко-дилерима, којe је полиција хапсила са десетинама килограма дроге, коју су шверцовали велике количине кокаина и који су због тога и правоснажно осуђени. За те назови истраживачке новинаре то није прича, али ме не чуди имајући у виду њихову блискост са Драганом Ђиласом.

Свима је јасно да је циљ ове кампање само један, да се политичким ударима, нанесе штета Александру Вучићу. Не бирају ни средства, само да би дошли до свог циља. Управо су Ђилас и његови саборци увели у политичку праксу нешто што никада није био случај, напади на децу политичких неистомишљеника. Ни мање ни више, него они који су базирани на лажима

Позивам их још једном да престану да угрожавају живот Данила Вучића, тако што му цртају мету на чело довођењем у наводну везу са криминалним клановима."

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка