Вести

СЕЛАКОВИЋ: ОПОЗИЦИЈА ПОНОВО КОРИСТИ МУКУ НАРОДА ЗАРАД ПОЛИТИЗАЦИЈЕ

Министар за рад и запошљавање и члан Председништва СНС Никола Селаковић изјавио је вечерас да у тренутку када сви треба да будемо уједињени, да покажемо солидарност и заједничку борбу против пошасти и несреће која нас је задесила, опозиција поново користи муку и патњу народа зарад политизације.

"И док се организују 'протести против насиља', ништа друго на том протесту осим позива на насиље и убиство председника Вучића, не можете ни да чујете, ни да видите. Господо из опозиције, будите макар једном искрени и према себи и према народу. Не позивате ви на протесте зато што желите земљу без насиља, пушака и пиштоља, и сигурност за нашу децу. Макар један међу вама то искрено сме да каже", поручио је Селаковић.

Бркић је вечерас, како је навео Селаковић, оголео истину.

"Бркић је показао право лице и искрену страну ваших такозваних борби и залагања. Пре неког времена носили сте вешала кроз Теразије, данас позивате на насиље и убиство председника државе. Али, народ зна. Грађани знају, ко ће дати и последњи атом снаге да Србију никада више не задеси несрећа као последњих неколико дана. Знају људи да мере које је предложио председник Вучић јесу мере и за садашњост, али и за будућност, да нас више никада не задеси овакво зло. А политикантима нека је на част", поручио је Селаковић.

 

 

 

 

Извор: Танјуг