Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС БОГАТИЋ

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу најоштрије осуђује срамно и неморално понашање опозиција која у време када цела Србија тугује за жртвама немилих догађаја у протеклим данима, користи прилику да промовише своју болесну политику и блати власт.

Сваку трагедију која је Србију задесила почев од поплава 2014. године па до данас опозиција је покушала да искористи у своју корист, да прикупи јефтине поене и омаловажава власт и председника Александра Вучића.

У данима када сви треба да будемо уједињени у болу и заборавимо на различите ставове и мишљења, ви господо користите прилику да на недоличан, сраман, неморалан и безобразан начин омаловажавате власт и тражите кривце у члановима Владе и председнику Републике зарад јефтиних политичких поена.

Општински одбор СНС Богатић пружа снажну подршку председнику Александру Вучићу у овим тужним данима за нашу земљу и верујемо да грађани Србије верују у своју државу и свог председника и још једном изражавамо дубоко жаљење и саучешће породицама свих жртава у несрећама које су нас задесиле у последњим данима.

ОО СНС Богатић