Вести

Саопштење за јавност ОО СНС Богатић

Небројено пута до сада се показало да борба за заштиту државних и националних интереса коју, упркос свим притисцима већ деценију успешно спроводи председник Републике Србије Александар Вучић, ужива здушну подршку и огромно поверење српског народа.

Међутим лажни патриоти и „родољуби“ оличени у антидржавној коалицији желе да покажу да постоје и они који имају пред собом само један задатак и циљ да реализују. Вођени нескривеном мржњом, а немоћни и неспособни да га победе на изборима, свакодневно прижељкују да се у нашој земљи догоди нешто мрачно и трагично. Бесомучне лажи и увреде, непрестани напади на његов лик и дело су им постали свакодневница, а претње убиством од стране најближих сарадника Милоша Јовановића, једини начин да остваре своје болесне жеље и амбиције.

Србија је већ имала прилику да на делу види како су се исти ти односили према својој земљи и обичном народу, а како према пуњењу сопствених џепова. Како су бранили Косово и Метохију 2004. и 2008. године? Тако што су из наших затвора пустили 1800 терориста који су хладнокрвно убијали српске жене и децу. Погубност њихове политике је очигледна, а издаја земље синоним за тај мрачни период наше историје.

Неће успети у својој намери да зауставе Александра Вучића јер ће он наставити свом снагом и свим срцем да се бори за своју земљу и свој народ. Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у његовој борби за лепшу, стабилнију и просперитетнију Србију. Али, и захтева од надлежних органа да у складу са својим овлашћењима најозбиљније схвате претње које се упућују изабраном председнику државе, и да под хитно процесуирају све оне који желе да се Србија на тај начин заустави на свом путу напретка.

 

Председниче, уз тебе смо, живела Србија!