Саопштења

Саопштење за јавност ОО СНС Богатић

Важно је да један народ кроз све векове бројних искушења задржи свој урођени темперамент и своју традиционалну симболику. Постоје догађаји који увек носе инспиративну поруку и одређују будућност сваког од нас. Несумњиво да ће се један такав десити 26. маја у Београду испред Народне скупштине где ће сав људски потенцијал Србије доћи до пуног изражаја.

Тог дана ће Србија радника и сељака, учитеља и инжињера, вредних и поштених људи показати своје добро лице, окренуто ка лепшој и просперитетнијој будућности. Нашем друштву треба храбро вођство које има визију развоја јаке, стабилне и напредне Србије.

Пре непуних 15 година постао сам поносни члан Српске напредне странке, најорганизованије и најуспешније политичке организације у нашој земљи. И тада, као и сада имам апсолутно поверење у човека који је својим личним примером показао како се бори за своју земљу, поштује и воли свој народ. Председник Александар Вучић је успео, упркос огромним изазовима и искушењима којима је био непрекидно изложен, да посвећеним и одговорним радом покрене Србију са мртве тачке.

Зато користим ову прилику да позовем све грађане наше земље да у следећи петак подрже политику резултата, мира и толеранције. Да се не делимо, већ да се сабирамо и више поштујемо.

Живела Србија!

 

 

Матија Миловановић

Члан Општинског одбора СНС Богатић