Вести

Ретропспектива рада ОО СНС Богатић у 2014-тој години и плановима за 2015.годину

Ретропспектива рада ОО СНС Богатић у 2014-тој години и плановима за 2015.годину.

Мирослав Дабић Од активности ОО СНС Богатић у протеклој 2014-тој години истакли би: на изборима за парламент у марту ангажман комплет чланства ОО Богатић,где је наша странка освојила 53% гласова у нашој средини.У мајским поплавама учешће страначких активиста у одбрани од поплава на реци Дрини, као и учешће у акцијама обавештавања грађана о ситуацији на одбрани од поплава путем друштвених мрежа. ОО одржава редовне седнице и кординише рад са МО на подручју наше општине. Учествујемо у локалној власти где настојимо да дамо свој допринос бољитку општине. Сви чланови странке који обављају неку функцију у општини имају задатак и обавезу да својим радом дају допринос бољој промоцији странке. Планови у наредној години још бољи рад на локалу, још већи ангажман како чланства тако и носиоца функција на локалу,јер је наредна година је уједно и предизборна.

 

Матија Миловановић, дипл. правник члан ОО СНС Богатић, в.д. Директор Дирекције за путеве.
Остварено у 2014-тој години : асфалтирано 6 км путева, изграђен школски полигон у Совљаку, уређено двориште ДЗ Богатић, урађен тротоар у Глоговцу дужине 650 м, шљунчење сеоских путева у општини, редовно чишћење депонија и шишање шибља поред путева.
Планира се у 2015.години асфалтирање 5 – 7 км општинских путева, уређење школског дворишта у основној школи у Богатићу, изградња уличне расвете у три МЗ и уређење једног дела улице Мије Јовановића (други део планира се за 2016-ту годину).

 

 

Јован Будимировић, дипл. економиста члан ОО СНС Богатић, шеф пореске експозитуре у Богатићу.
Обавља послове из своје области.
Пружа логистику новим корисницима за добијање ПИБ-а, фискализација фискалних каса, утврђивање пореза на наслеђе и поклона, утврђивање пореза на пренос апсолутних права, утврђивање тржишне вредности пољопривредног земљишта.
У 2015-тој години очекује већу наплату пореза на имовину грађана.

 

Слободан Ковачевић, дипл. економиста члан ОО СНС Богатић в.д. директор Центра за социјални рад. 
Центар је у протеклој години имао активности везане за помагање корисницима социјалне помоћи,као и давања породично правне заштите лицима која су им се обратила за тај вид помоћ. 
На предлог министарства трговине,туризма и телек. за доделу бесплатне опреме за дигитализацију ТВ сигнала, Центар се обратио својим корисницима који су испуњавала услове за доделу опреме за дигитални ТВ сигал и њима ће бити додељена ова опрема. У 2015-тој години наставак редовних активности,као иочекивано повећани број корисника соц. помоћи,јер више социј. давања неће давати локална самоуправа него сам Центар.