Вести

Разговор са суграђанима на штанду СНС ОО у Богатићу

И овог четвртка, aктивисти Општинског одбора Српске напредне странке у Богатићу, искористили су сунчан дан за разговор са комшијама на инфо штанду, испред страначких просторија на коме је пружена пуна подршка странци и председнику Александру Вучићу.

Грађани су данас имали прилику да разговарају са активистима и повереницима Општинског одбора, да оцењују њихов рад, али и да дају своје предлоге.

Суграђани су показали да су видно задовољни радом Српске напредне странке и нашег Општинског одбора, а посебно су похвалили нову лед расвету која је инсталирана на територији целе општине.

Као један од проблема у нашој општини, грађани су издвојили велики број дивљих депонија крај регионалних и општинских путева.

Повереници су се сложили да овај проблем треба да буде приоритет и да ће наши одборници у Скупштини општине настојати да они што пре буду решени.

Важно да чујемо мишљење наших мештана и зато ће активисти ОО СНС Богатић и следеће недеље организовати овакве активности и овом приликом позивамо све суграђане да кроз директну комуникацију нађемо решење за све текуће проблеме у нашој општини.

 

 

Извор: ОО СНС Богатић