Вести

Разговор са грађанима на штанду СНС ОО у Богатићу

Дана 13.02.2020. године, активисти Општинског одбора Српске напредне странке у Богатићу, одржали су штанд испред страначких просторија на коме су дељени СНС Информатори и промотивни материјал.

Грађани су данас имали прилику да разговарају са активистима и повереницима Општинског одбора, да оцењују њихов рад али и да дају своје предлоге, како би нашу Општину учинили још бољим местом за живот.

Као један од највећих проблема, грађани наводе непостојање контејнера за комунални отпад и неодвожење истог у свим Месним заједницама.

Повереници ОО СНС Богатић су сложили са грађанима да решавање овог проблема треба да буде приоритет и да ће се наши одборници у Скупштини општине, у сарадњи са ЈКП Богатић, трудити да они буду решени у што краћем временском периоду.

Важно да чујемо мишљење наших мештана и зато ће активисти ОО СНС Богатић и следеће недеље организовати овакве активности и овом приликом позивамо све суграђане да кроз директну комуникацију нађемо решење за све текуће проблеме у нашој општини.

 

ОО СНС Богатић