Вести

Постављање сигнализације у МЗ Глоговац

МО СНС Глоговац је поднео иницијативу и предлог Општинском одбору, да постоји потреба решавања проблема безбедности свих учесника у саобраћају на укрштању државних путева II Б реда 320 и 321, на изузетно фреквентној и ризичној раскрсници у центру села.

Наши изабрани представници у локалној самоуправи су контактирали надлежне органе и предочили им озбиљност ситуације и указали на неопходност хитног реаговања.

Јавно предузеће „Путеви Србије“ као управљач пута и Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре као ресорно министарство су позитивно одговорили на наш допис и одмах су предузели конкретне кораке на успешном превазилажењу проблема.

Данас је у Месној заједници Глоговац постављена модерна вертикална и хоризонтална сигнализација, са два лежећа полицајца са пропратним садржајима, која ће несумњиво допринети да се безбедност саобраћаја подигне на један виши ниво и тако спрече трагичне последице, којих је нажалост, у прошлости и те како било.

Радове су обишли један од повереника нашег Општинског одбора и заменик председника општине Богатић Синиша Пузић и помоћник председника општине Матија Миловановић.