Вести

Oсуда најновијих претњи упућених председнику Александру Вучићу и његовој породици

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу најоштрије осуђује најновије претње по живот упућене председнику Вучићу и његовој породици.

Недопустиво је да се председнику републике упућују језиве поруке са гнусним садржајем у којима се он и његова породица вређају на најпримитивнији могући начин и где се позива на линч и убиство председника и његове породице.

Покретачка снага тих људи који су дотакли само морално дно је мржња незапамћених размера према Александру Вучићу и свему што он представља.

Свакодневно позивање на убиство и прижељкивање смрти су постали свакодневница. Болест и изопаченост очигледно не познају границе, али се таквом виду понашања мора стати на крај.

Већинска, пристојна и модерна Србија, подржава политику коју води Српска напредна странка и председник Вучић, згрожава се и осуђује овакве поступке.

Овим путем позивамо надлежне органе да без одлагања реагују у складу са законом и предузму све мере како би се што хитније санкционисале овакве цивилизацијски неприхватљиве појаве у нашем друштву.