Вести

ОРЛИЋ: ОДВРАТНА КУРТИЈЕВА КАМПАЊА СЕ ВОДИ ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА

О сукобима на Косову и Метохији, али и о опозицији која констатно оптужује председника Александра Вучића за конфликте, разговарали смо на Информер Тв са председником Скупштине Србије Владимиром Орлићем.

Орлић је рекао да је говор председника Вучића пратио цео свет, као и да сукоб који се десио је искључиво кривица Аљбина Куртија и он жели да нас увуче у рат против НАТО-а.

"Куртијев терор, о томе је много пута говорио и председник Вучић. Његов говор у Уједињеним нацијама је пратио цео свет, а овај сукоб који се десио је искључиво кривица Аљбина Куртија и он жели да нас увуче у рат против НАТО-а. Одвратна Куртијева кампања се води против српског народа и Александра Вучића", је Орлић.

Орлић додаје и да заједно морамо да се супротстављамо злу и да будемо уједињени против опасности која нам прети, тајкунски медији и опозиција, који лажу и без трунке стида су говорили да је Александар Вучић крив за сукобе.

"Заједно морамо да се супротстављамо злу и да будемо уједињени против опасности која нам прети. Постоје људи који не желе добро Србији, који лажу и без трунке стида су говорили да је Александар Вучић крив за сукобе, а то су тајкунски медији и опозиција. Никада нећемо признати независност лажне државе Косово и ту се ставља тачка", рекао је Орлић и додао:

"Опозиција се није противила приштинском зулуму, већ им је била главна мета Александар Вучић и народ Србије, а такође говоре да је тзв. Косово независно", закључио је Орлић.

 

 

Извор: ТВ Информер