Вести

ОРЛИЋ: НА СВАКИ ПОКУШАЈ ДИЈАЛОГА ОПОЗИЦИЈА БАЦА ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ

Гост Јутарњег програма на Информер ТВ је председник Народне скупштине Републике Србије Владимир Орлић, који говори о бројним темама, а највише о дешавањима на прозападним протестима и о претњама смрћу председнику Србије Александру Вучићу.

Орлић истиче да су опозицији многе ствари, попут лутке председника Вучића на вешалима и народних патрола које су вршиле насиље на улицама Београда, убачени елементи.

"Махали су вешалима и ранијих година на Теразијама, када су желели да буду обешени председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић. И они су и тада, као и сада говорили да су то убачени елементи. Помињу се и народне патроле, па су им и оне такође убачени елементи. Све су им убачени елементи. И праве се као да су пали са Марса, а нису", наглашава  Орлић.

"Опозиција неће дијалог, а председник Србије их је небројано пута позвао да разговарају. Ту видите какве су кукавице у питању. На сваки покушај дијалога опозиција баца дрвље и камење. Они само лажу. А на прозападним медијима доводе осведочене насилнике, попут глумца Драгана Бјелогрлића, водитеља Ивана Ивановића, итд.", истиче Орлић.

 

 

Извор: Информер ТВ