Вести

Невена Бајуновић најавила наставак асфалтирања улица

Невена Бајуновић, директор Дирекције за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Богатић и члан општинског одбора Српске напредне странке Богатић, најавила наставак реализације овогодишњег плана асфалтирања улица и путева. У току је асфалтирање пута до "Термалне Ривијере" у Богатићу, дужине 1150 метара.

Aсфалтиране су улице Луке Туфегџића у Богатићу, део гробљанског сокака из улице Станка Мартиновића, у Глоговцу улица Ђорђа Јоцковићa, у Белотићу улица Проте Смиљанића, у Дубљу су асфалтиране улице Милана Бојчићa и Краља Александра која се налази поред гробља.

Поред асфалтирања у току је и крпљење ударних рупа на путевима другог реда, на путном правцу Богатић-Црна Бара. Лепо време за ово доба године, омогућило је оптималне услове за несметано одвијање радова, који теку према утврђеном плану и програму.

Дирекција за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Богатић, наставила је са реализацијом овогодишњег програма асфалтирања улица и путева. Укупна опредељена средства за ову намену износе 43.000.000 динара, а радови ће се изводити фазно према утврђеним приоритетима.