Вести

Митинг СНС Шабац: Небојша Стефановић: Хоћете ли Александра Вучића за премијера

Данас у послеподневним часовима у центру Шапца одржан је митинг СНС и странака које подржавају листу "Александар Вучић - Будућност у коју верујемо". Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић, на митигу у Шапцу је поручио:

- Поштовани пријатељи мораћу на почетку да вас поздравим од председника наше странке Александра Вучића, и да чујемо да ли ви хоћете да председник будуће владе Србије буде Александар Вучић? Пред нама је пуно изазова и пуно тога је урађено у претходном периоду и зашто сам почео свој говор овако, видели сте да је храброст Александра Вучића да се суочи и са највећим од тајкуна и са криминалцима и са свима онима који нису мислили добро Србији у последњих петнаест година, који су отерали стотине хиљада људи на улицу, који су запалили фабрике, не мислим то буквално већ који су те фабрике продали будзашто, док Александар Вучић и данас седи са будућим инвеститорима и разговара о томе како да упослимо људе, то је будућност Србије, то је наш задатак, а није наш задатак да се богатимо, и није наш задатак да ми лепо живимо, наш задатак је да обезбедимо да људи раде, наш задатак је да обезбедимо да пољопривреда напредује .

Не желимо да причамо о великим обећањима, показаћемо оно што умемо да урадимо. Мислим да сте већ видели кроз одлучну борбу против корупције и криминала и да смо истом снагом успели и да инвеститори и инвестиције морају да буди приоритет ове земље. Довели смо и "Џонстон електоникс", довели смо и "Мерцедес", отварају се погони различитих компанија широм Србије...

Наш посао је да сваки пензинер нормално живи, да се не секира да ли ћему пензије бити исплаћене и ја вам сад кажем и Александар Вучић и Српска напредна странка, као и наша коалиција су гарант да ће пензија бити, и да ће се редовно исплаћивати. Забринути смо и због велике незапослености, тешко се живи, незапосленост код младих људи је велика ту морамо донети пакет економских реформских мера и стимуланс за оне који буду запошљавали младе људе...

Наш задатак су реформе и сви они који вам кажу да оне нису потребне ти људи вам не говоре истину и сви они који вам кажу да не треба да идемо брзо ти људи вам не говоре истину, Србија више не може да чека, Србији су потребне реформе, треба нам нова енергија и треба нам Александар Вучић и снажна влада.

На митингу су говорили и Вук Драшковић испред СПО-а и Олгица Батић испред ДХСС, које подржавају листу "Александар Вучић - Будућност у коју верујемо".