Вести

Михајловић: Из СЗС да објасне грађанима да им не треба ауто-пут

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, рекла је да је Савез за Србију критикама на рачун изградње Моравског коридора још једном показао да им није стало до интереса грађана, па су спремни да критикују чак и ауто-пут који ће директно повезати 500.000 људи у централној Србији.

"Пре него што кажу како је Моравски коридор "прескуп и непотребан пројекат", Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали из Савеза за Србију требало би да поразговарају са грађанима Крушевца, Ћићевца, Трстеника, Врњачке Бање, Краљева, Чачка, да их питају шта они мисле о томе и да ли њима треба ауто-пут.Оно што говоре о Моравском коридору само значи да нити разговарају са грађанима, нити им је стало до њихових интереса", указала је Михајловић.

Михајловић истиче да је Моравски коридор инвестиција у будућност грађана Србије, јер значи развој, повезивање, нове инвестиције, безбедније путовање, бољи живот.

"Али то није оно што занима Ђиласа и његове партнере, већ их занимају само власт и њихови сопствени интереси", закључила је.

 

Извор: Танјуг