Вести

МАРКОВИЋ: СПРЕЧЕНО ДИВЉАЊЕ БОШКА ОБРАДОВИЋА

Посланик Српске напредне странке Александар Марковић каже да је Бошко Обрадовић данас на силу покушао да спречи рад парламента, али да је применом скупштинског Пословника спречено дивљање лидера Двери.

На конференцији за новинаре у скупштинском холу, Марковић је рекао да је јасно да је политика дела опозиције да без аргумената и по сваку цену буде против свега што каже председник Александар Вучић и да је апусрдно да они који су васт нападали због увођења ванредног стања данас је највише нападају због укидања ванредног стања.

У апсурде убраја и разне неупешне позоришне представе дела опозиције протеклих дана које су показале примитивизам, бахатост и немоћ и којима су грађани по ко зна који пут јасно рекли да не прихватају такву политику без идеје и политику која им не нуди програм и ништа добро.

"Они који су нас даноноћно нападали због доношења мера, мере забранане кретања и осталих мера, данас су заговорници да управо те мере остану на снази, да што дуже буде ванрендно стање у Србији", рекао је Марковић.

Марковић сматра да је очигледно да неко политички мотивисан не жели да се окнонча ванредно стање и да оно што дуже траје јер је због политичких интереса и проценио да му више одговара да избори буду на јесен.

Тиме покушавају да „ушићаре“ још неки политички поен на незадовљству грађана.

"Зато је Ђилас изводио перформанс пре неки дан, зато је Бошко Обрадовић јутрос дивљао, рекао је Марковић.

Марковић је навео да је на делу замена теза јер један дан Ђилас оптужује да му неко напада децу иако се то никада није десило, потом глуми "уцвељену и уплакану, незаштићену жртву", да би онда сутрадан најмоструозније напао сина Александра Вучића преко својих портала.

"Зато је Ђилас мајстор спиновања и лажи, мајстор замене теза", рекао је Марковић.

Марковић је рекао да посланичка група СНС снажно подржава одлуку о укидању варедног стања, да су задовољни како се држава изборила са епидемијом, што је избегнут катастрофичан сценарио и колапс здравственог ситема.

"Поносни смо на све здравствене раднике у Србији, поносни смо на одговорно руководство Србије које је послушало и прихватлило све препоруке струке у погледу борбе против ове пашасти", рекао је Марковић.

Марковић је навео да је одлука о увођењу ванредног стања , као и одлука о укидању ванредног стања, о којој данас расправља парламент, донета на препоруку струке и да је Kризни штаб става да су се стекли сви неопходни услови за укидање ванредног стања колио год то неком сметало.

 

 

Извор: Танјуг