Вести

МАЛИ: ПРЕТЊЕ И УВРЕДЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ ЛИЦЕ ОПОЗИЦИЈЕ

Потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали оценио је да претње и увреде које су упућене министарки за бригу о породици и демографију Дарији Кисић представљају лице опозиције која без имало емпатије у политичке сврхе користи и велику несрећу која је задесила Србију.

"Срамотне изјаве опозиције и њихових присталица, која наставља да користи језик насиља и простаклука, и то према женама, не презајући ни од чега, чак ни у овим најтежим данима за грађане Србије. Када вам је тешко да прихватите истину, онда се користите говором мржње, дивљате и иживљавате се. Истина је да је тужно што опозиција користи у политичке сврхе велику несрећу која је задесила нашу земљу, без имало емпатије према свом народу", навео је Мали и нагласио да је то лице опозиције и све што они представљају.

Мали је реаговао на низ најгрубљих увреда и претњи које су уследиле након што је Кисић оценила да је протест који је део опозиције заказао за данас у Београду, политички, да је организован у "одсуству њиховог конкретног плана да Србији буде још боље и да још више напредује", као и да је то "иста реторика и стратегија као и кад је у питању назови еколошки мотив" за протесте.

 

 

 

Извор: Танјуг