Вести

КУБУРОВИЋ: ПОСЛЕДЊИ НАВОДИ КРИК-А О ДАНИЛУ СУ ЗА СВАКУ ОСУДУ

Чланица Председништва СНС Нела Кубуровић поручила је данас да су последњи наводи КРИК-а о сину председника Србије Александра Вучића, Данилу, за сваку осуду, али и озбиљно преиспитивање да ли постоји основано угрожавање његове безбедности.

"Последње ''истраживачко новинарство'' КРИК-а је још само један доказ да се бесомучни напади на сина председника настављају, само зато што је он син Александра Вучића", навела је Кубуровић.

Кубуровић је истакла да је цртање мете на челу момка од 22 године и довођење у опасност целе породице Вучић,  јер његови политички опоненти немају ниједан прави разлог нити аргумент да оспоре политику коју спроводи председник, за сваку осуду, али и озбиљно преиспитивање да ли постоји основано угрожавање безбедности сина председника.

Кубуровић је навела и да се ничија деца не смеју користити као средство политичких напада, иако, како каже, од тога не презају многи и то без и мало срама или страха да могу нечији недужни живот да угрозе.

"Али порука свима њима је да и поред свих напада које годинама трпе Александар Вучић и његова породица, он неће одустати од боље, лепше Србије у којој нема места насиљу на улицама, где се закони поштују и који напорно ради и залаже са да Србија постане сигурна будућност наше деце", навела је Кубуровић.

 

Извор: Танјуг