Вести

ЈОВАНОВ: БОРИЋЕМО СЕ ЗА СРБИЈУ БЕЗ КРИМИНАЛАЦА И ГЛАВОСЕЧА

Након објаве портала "Крик" да је Вељко Беливук на саслушању у Тужилаштву рекао да је државни врх од њега тражио разне услуге врло брзо је откривена позадина унапред спремне медијске кампање против државног врха.

"Српска напредна странка апсолутно и у пуном капацитету стоји уз председника. Нећемо и не смемо дозволити да председник буде сам у овоме. И није сам. Борићемо се за Србију без криминалаца и главосеча. Ништа нас не може зауставити ни заплашити. Улог је - Србија", рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

"Председник је најавио да очекује снажне притиске на Србију. Прво је била серија резолуција да су Срби геноцидан народ. Свуда око нас долази до подизања политичке температуре. Мислим да само неко ко је потпуно наиван може да помисли да се ствари у политици дешавају случајно. Све се дешава организовано и синхронизовано. Почетком недеље сте имали артиљеријску припрему за оно што се десило јуче. Чини ми се да су поједини тајкунски медији Ђиласа и Шолака и политичари знали шта ће Беливук да изјави. Зашто су се јавили у понедељак? Зато што су се уплашили да им је сведок контаминиран. Он је могао да каже да се с Вучићем видео на Марсу. Да ли би то била истина? Он нема ниједног доказа за своје тврдње", рекао је Јованов.

"Беливуков исказ се узима као сведочанство, а они (тајкунски медији) га узимају здраво за готово, док Борис Тадић каже да није ни важно да ли је истинит", закључио је Јованов.

 

 

 

Извор: Курир