Вести

Хуманитарна акција ОО СНС Богатић

У сусрет недељи 17. октобру који се обележава као Међународни дан борбе против сиромаштва активисти Општинског одбора Српске напредне странке Богатић организују посете породицама које сплетом несрећних околности (грађански рат на простору бивше Југославије, избеглиштво, губитак посла, тешка болест итд.) живе у тешким животним условима и којима је сваки вид помоћи преко потребан.

Учињени мали знак пажње у виду симболичног поклона и упућена топла реч охрабрења и подршке нашим драгим суграђанима и те како значи и прија.

Они су и поред лошијег материјалног стања и нарушеног здравља препуни оптимизма и наде у боље сутра јер знају да се наша земља предвођена председником Вучићем креће у правом смеру, али и да увек могу рачунати на помоћ Српске напредне странке.

Општински одбор Српске напредне странке Богатић наставиће и у наредном периоду да спроводи акције које имају хуманитарни карактер и да помаже и солидарише се свим члановима нашег друштва којима је таква помоћ и потребна.

Приликом спровођења ове акције, активисти су се придржавали свих прописаних мера и препорука у борби против коронавируса.