Вести

ГОЈКОВИЋ: ГРАЂАНИ НАШЕ ЗЕМЉЕ ЖЕЛЕ ПРИСТОЈНУ ДРЖАВУ

Председница Скупштине Србије и парламентарног Одбора за права детета Маја Гојковић најоштрије је осудила као "болесне и монструозне" увреде које је кћерки председника Александра Вучића упутио Сибин Вукадиновић, за кога се наводи да је сарадник лидера Покрета "Двери" Бошка Обрадовића.

"Најоштрије осуђујем болесне и монструозне увреде које је сарадник народног посланика Бошка Обрадовића упутио кћерки председника Србије Александра Вучића. Овакве изопачене увреде су недопустиве, прелазе све границе политичке борбе, и сваки пристојни човек мора да их осуди", истакла је Гојковић.

Гојковић је изразила уверење да "политика изазивања насиља, претњи, мржње и гнусних увреда, која не преза ни од напада и иживљавања над децом, а коју промовишу сарадници и присталице Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа", није политика која може да има подршку грађана Србије.

"Грађани наше земље желе пристојну државу која се развија и напредује, друштво у којем ће свако дете бити безбедно и заштићено”, закључила је председница Скупштине Србије.

 

 

 

Извор: Танјуг