Вести

Глишић: Не плашимо се бојкота, о заједничкој листи са СПС крајем фебруара

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић каже да се не плаше бојкота избора, а да ће крајем фебруара на седници Главног одбора одлучити о томе да ли ће са социјалистима бити на заједничкој листи.

- Kо жели одговорност и ко политику не сматра математиком и комбинацијом, добродошао је да заједнички засучемо рукаве и радимо - поручује Глишић.

Он каже да може да замисли и владу у којој је поред Социјалистичке партије Србије неко други уместо напредњака, одговарајући на питање да ли може да замисли будућу владу СНС и неке друге политичке опције уместо социјалиста.

Глишић је међутим додао да СНС има јасан план за будућност Србије и јасну политику и да не воле много да замишљају.

Говорећи о односу са СПС каже да су постојали одређени проблеми на лоакалном нивоу, углавном проузроковани лошим међуљудским односима и да је већи део тих проблема отклоњен.

Наводи и да се напредњаци спремају за изборе од кад су завршени прошли и да су спремни да одговре свим изазовима као огромна организација која функционисе у свих 169 општина и која има преко 700.000 чланова.

На питање шта очекује од избора, каже да грађани верују политици Александра Вучића и да примећују резултате његовог рада и план за будућност.

- Због тога верујем у добар изборни резултат иако неће бити нимало лако остварити га - напомиње он и додаје да од највећег дела политичке сцене очекује кампању "мрзим Вучића" која ће овога пута бити прљавија него икада.

- А перјанице такве кампање биће странке које сматрају да су својим постојањем, а не поверењем народа заслужиле да буду на власти и окупљене су око Ðиласа - истиче Глишић.