Вести

ГАШИЋ: НАШИ ЉУДИ МОРАЈУ ДА ИМАЈУ НАЈБОЉЕ УСЛОВЕ И НАЈКВАЛИТЕТНИЈУ ОПРЕМУ

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић захвалио се данас полицијским службеницима и ватрогасцима који су учествовали у евакуацији људи и санирању последица акцидента са амонијаком, на храбрости, срчаности и одлучности и свему што су учинили за грађане Србије и Пирота. 

Гашић, који је у Палати „Србија“ у Београду разговарао са овим службеницима, истакао је да су они својим ефикасним и брзим реаговањем утицали и на добру и квалитетну репутацију Министарства унутрашњих послова, јер су показали храброст и одлучност да истог тренутка реагују, буду на лицу места и предузму све да спасу животе и имовину људи.   

„Немамо дилему да наши људи морају да имају најбоље услове, најквалитетнију опрему. Будите упорни код ваших начелника и тражите све што вам недостаје, јер ви то заслужујете. Министарство унутрашњих послова и ја, док сам на челу министарства, учинићу све да ваша опрема, квалитет услова рада и живота буде на највишем могућем нивоу“, казао је Гашић полицијским службеницима.

Гашић се захвалио Хитној помоћи, као и свим службама које су биле укључене у санирање последица акцидента, посебно ватрогасцима који су несебично били у првим редовима, полицијским службеницима Полицијске управе у Пироту и саобраћајној полицији.

 

 

 

 

Извор: Танјуг