Вести

ЂУКАНОВИЋ: ЛУДА, ЗЛА И ПОКВАРЕНА ГРУПА ЉУДИ ХОЋЕ ДА ОЦРНИ ТЕЛЕКОМ СРБИЈУ

Народни посланик и члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић огласио се поводом срамних покушаја Ђиласове потпредседнице Маринике Тепић да оцрни компанију Телеком Србија.

Не разумем зашто неко напада државну фирму као што је Телеком зато што се она шири? Није ли та вест заправо нешто што је веома позитивно? Свуда у свету људи би били поносни зато што њихова државна компанија напредује.

Ипак, овде имамо лудило једне прилично покварене и зле групе људи којима криминал оних што мимо било каквог правног прописа ове земље емитују програм преко две телевизије које су регистроване у Луксембургу и које су у власништву кабловског диструбутера, што је тек застрашујуће кршење закона, никада није сметао. Нисам чуо Маринику Тепић да се икада побунила зато што неко на својим каналима који су регистровани у Луксембургу емитује рекламе и не плаћа ни динар пореза Србији.

Нисам је чуо ни да је икада рекла да је немогуће да кабловски дистрибутер буде власник телевизије и да грађани кроз претплату том дистрибутеру заправо плаћају рад тих телевизија. Посебно је никада нисам чуо да се бунила док је СББ имао монопол са више од 50 одсто учешћа на нашем тржишту. Међутим, одједном јој сада смета што Телеком више не дозвољава да буде понижен као државна компанија и што узима примат СББ-у. У време власти где је Мариника Тепић жарила и палила имали су намеру да продају Телеком испод књиговодствене вредности.

Богу хвала, није се догодило. Данас је Телеком успешна компанија која се шири, која има све више корисника и која јесте понос Србије. Уместо да то неко похвали, ми имамо ужасне нападе на Телеком. Зашто успешан Телеком неком смета? Одакле неком идеја да позове грађане да бојкотују Телеком? За чије интересе ради та особа?

Срамота!

 

Извор: Информер