Вести

Дељење цвећа поводом 8. марта

Чланови и функционери Општинског одбора Српске напредне странке у Богатићу су поводом Међународног дана жена, 8. марта, организовали акцију поделе ружа и каранфила својим суграђанкама.

У пријатној атмосфери, уз много искрених осмеха и пољубаца, нашим драгим дамама је честитан данашњи празник.

„Жене су покретачка снага сваке породице и камен темељац нашег друштва у целини. Борба коју сте водиле за равноправност и једнакост полова је за свако дивљење и представља синоним за храброст, истрајност и коначан успех. Радује нас што су се ваш положај и улога у друштвеном животу драстично променили, што добијате више простора да покажете своје знање и стручне квалитете, креативне способности и реалну могућност да мењате ствари на боље. Такође, ваше све веће и значајније учешће у креирању и спровођењу свакодневне политике, како у нашој локалној самоуправи, тако и на нивоу читаве државе су последица законодавних измена, нарочито у областима изборног законодавства и родне равноправности, које је иницирала и подржала Српска напредна странка. Наш Општински одбор ће сходно свему наведеном, на предстојеће локалне изборе изаћи са листом кандидата, на којој је преко 40 одсто успешних, честитих и поштених жена, које ће несумњиво допринети политичкој стабилности, привредном напретку и просперитету наше локалне заједнице“ изјавили су повереници ОО СНС Богатић.

Општински одбор Српске напредне странке жели још једном свим дамама много доброг здравља и успеха, како на личном,тако и на професионалном плану.

 

СРЕЂАН ВАМ 8.МАРТ!