Вести

БРНАБИЋ: НАЈВАЖНИЈИ СУ МИ РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА О ЊИХОВИМ ПРОБЛЕМИМА

Повереница Српске напредне странке за град Београд Ана Брнабић примила је грађане у просторијама општинског одбора Српске напредне странке на Врачару, са којима је разговарала о њиховим проблемима и начинима на који они могу да се реше.

Брнабић је навела за Танјуг да јој је од највећег значаја лични разговор са грађанима који живе на општини Врачар, како би чула шта су њихови проблеми и како могу да буду решени.

"Након Сурчина и Вождовца, на Врачару смо и план ми је да обиђем свих 17 општинских одбора СНС у Београду, да на свих 17 општина разговарамо са грађанима", рекла је Брнабић.

Навела је да ће након разговора са грађанима присуствовати седници општинског одбора, на којој ће бити речи о активностима које се спроводе на Врачару и о плановима за наредни период.

Додала је да на основу досадашњих разговора са грађанима у различитим општинама може да се каже да их највише муче комунална питања, али да се њихови проблеми разликују у зависности од тога где живе.

"Комунална питања су нешто што највише мучи наше суграђане, канализација, легализација проблеми у катастру", рекла је Брнабић.

 

 

Извор: Танјуг