Саопштење за јавност ОО СНС Богатић

Нажалост, на синоћном митингу одржаном у нашем главном граду под називом „Србија против насиља“ припадници лажних патриота и опозиционара су још једном доказали шта им је основна идеја и покретачка снага. Маске су пале и то је сада кристално јасно, те је потребно одређене догађаје, ствари и људе назвати правим именом.

Протести који се организују у последње време нису протести обичних грађана који су дошли да искажу неко своје незадовољство, већ добро планиран и координисан скуп са само једним и јединим циљем, а то је насилно свргнуће председника Вучића. Морбидни призор обешене лутке са ликом председника Александра Вучића јасно показује мотив, начин размишљања и правац деловања (не)људи који све ово организују.

Заслепљени потпуним неразумевањем друштвено-политичке ситуације, опијени необјашњивом мржњом, а инспирисани искључиво жељом за поновном влашћу, пропали и истрошени политичари под паролом “против насиља”, спроводе најбруталније облике истог.

Општински одбор Српске напредне странке Богатић најоштрије осуђује сваки вид насиља, сејање мржње и подела у друштву. Позивамо надлежне органе да хитно реагују на више него очигледне претње упућене председнику Вучићу и спрече даљу демонстрацију насиља од стране оних који би на силу да га уклоне (физички) јер другачије нису ни у могућности да га победе.

У Србији се на власт долази вољом народа, тако ће бити и надаље, а народ у Србији је на изборима изабрао Александра Вучића.

Увек побеђује пристојна и јака Србија, подршка председнику Вучићу - предаја није опција!