Саопштење општинског одбора СНС Богатић

Општински одбор Српске напредне странке Богатић најоштрије осуђује најновије нападе на председника Републике Србије Александра Вучића.

Постало је сасвим јасно да се у болесној мржњи коју „корумпирани и истрошени политичари предвођени са 619 милиона евра тешким Драганом Ђиласом“ нескривено показују према свему ономе што персонификује лик и дело председника Вучића, прелази граница елементарне људскости и цивилизацијске пристојности.

Медијска машинерија тајкуна Драгана Ђиласа по који зна који пут до сада, не бира средства и методе у малициозним покушајима да повреде човека којег не могу победити ни на једном једином пољу.

Овај пут се напада и угрожава живот Данила Вучића, сина председника републике, креирањем и подметањем најгнуснијих могућих лажи.

Поручујемо им јасно и гласно да неће успети у својим гадостима и претњама да већинској, пристојној и модерној Србији поново наметну крађу, лоповлук и нерад. То се више никада неће десити јер ће Србија и њени грађани на слободним и демократским изборима увек изабрати политику и препознати и наградити постигнуте резултате Српске напредне странке и председника Вучића. Остаци пропалог бившег режима су до сада већ требали да знају и да добро науче, да на овај начин неће успети у својој намери да уплаше и успоре председника Вучића, напротив, још ће снажније и марљивије да настави своју свакодневну борбу за напредак и просперитет наше Србије и стварање лепше будућности за све њене грађане. Ми ћемо му у тој борби, као и до сада, пружати безрезервну помоћ и подршку.