Вести

СЕЛАКОВИЋ: СНС ЈЕ ОСВОЈИЛА ВИШЕ ОД 30.000 ГЛАСОВА У ШАПЦУ

Члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић оценио је да свака одговорна власт, суочена са изазовом који намеће вирус КОВИД-19, слуша струку и спроводи предвиђене мере заштите од ширења заразе и оценио да то није био случај у Шапцу, где је дошло до бројних пропуста у раду локалне самоуправе, због чега је нагло скочио број оболелих.

"Нећу да кажем да је неко то учинио намерно, али са здрављем грађана нико не сме да се коцка и тога мора да буде свестан и бивши градоначелник Зеленовић", рекао је Селаковић.

Селаковић је, говорећи о предстојећем понављању избора на 27 бирачких места у Шапцу, подсетио на убедљиву победу листе "Александар Вучић - За нашу децу." и чињеницу да је та листа освојила више од 30.000 гласова Шапчана.

"Тиме су грађани Шапца дали свој глас за просперитет, за будућност, за инвестиције и рекли шта мисле о досадашњој политици Небојше Зеленовића, пропуштеним шансама и чињеници да 42 шабачка села немају ни метар водоводне, ни канализационе мреже", рекао је Селаковић.

Селаковић је поручио и да се напредњаци неће бавити својим политичким неистомишљеницима већ стратешким плановима за бољи живот свих Шапчана.

"Наш циљ је изградња ауто-пута Рума Шабац са новим мостом преко Саве, изградња брзе саобраћајнице до Лознице, изградња отвореног олимпијског базена, али пре свега реконструкција болнице, која је већ требало да буде у завршној фази", рекао је Селаковић.

Селаковић је позвао све Шапчане да у што већем броју изађу на предстојеће поновљене изборе на 27 бирачких места у Шапцу и одлуче о развоју свог града.

 

 

Извор: Танјуг/РТВ АС Шабац