Вести

Подношење одборничке листе ОО СНС Богатић

Српска напредна странка Богатић је дана 11.03.2020. године у 15 часова, Општинској изборној комисији предала листу кандидата за одборнике, са више од 1200 потписа подршке грађана.

Листа носи назив „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“.

„Велики одзив и указано поверење грађана нам недвосмислено показују да они желе наставак квалитетног и одговорног рада, стабилност институција и конкретне и видљиве резултате. То свима нама у Српској напредној странци даје инспирацију и снажан ветар у леђа да се на предстојећим изборима још упорније и храбрије боримо за сигурнију и лепшу будућност свих грађана републике Србије и нашег Богатића. Пред бираче излазимо са јаком листом кандидата, на којој се налазе професионално остварене личности, са дигнитетом, поштоване и уважене у својим срединама. На нашој листи се налази преко 50 одсто високо образованих кандидата, као и више од 40 одсто поштених, честитих и успешних жена, као и преко 30 одсто младих, испод 35 година живота. Са много оптимизма улазимо у изборну трку и очекујемо да она буде крунисана нашом сигурном и убедљивом победом“, изјавио је Теодор Теодоровић, један од повереника Општинског одбора.

ОО СНС Богатић се овом приликом захваљује великом броју суграђана који су нам пружили подршку у прикупљању потписа и позивамо их да у што већем броју изађу на изборе 26. априла и заокруже редни број један на оба гласачка листића, како за републички парламент, тако и за локални и тако укажу огромну част и поверење Српској напредној странци и нашем председнику Александру Вучићу.

 

ОО СНС Богатић