Вести

ОРЛИЋ: ЗНА СЕ ДА ЈЕ ВУЧИЋ МЕТА КРИМИНАЛАЦА

"Никад нисам видео Вељка Беливука и не повлачим се пред убицама", изјавио је председник Републике Србије Александар Вучић одбацивши тврдње вође тог криминалног клана које је објавио Крик о наводним везама са њим.

"Вучић је размишљао да ли да одговара на неистине и глупости примитиваца и злочинаца, али са друге стране, Александар Вучић није никада избегавао да одговор пружи нити да се склања. Вучић је објавио лично рат тој мафији. Он је заслужан што сви знамо шта су радили, а то је видела цела Србија, како се кезе и цере док људима одузимају живот", рекао је члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић.

"Чули смо и видели како се договарају са својим консиљереом и како да то пласирају преко својих новинара. Мафијашки консиљере је тај адвокат који се договара са њима", објаснио је Орлић.

Орлић је још додао да је исти адвокат Беливуку, Миљковићу али и многим другим криминалцима.

"Из уста тих наводних истраживачких новинара су изашле информације да су те информације добили од тог консиљереа. Дакле, свима је јасно да је безочна лаж у питању. Са овом врстом доказа и оваквим доказима, не знам чему могу да се надају. Они остали, који су потрчали да на тим лажима граде свој јуриш на Вучића, бивши режим и тајкуни, користе то да упере своје оштрице према Александру Вучићу", нагласио је Орлић.

Орлић је критиковао и опозиционе политичаре.

"Они су сви рекли да ће се ујединити и на крају су се ујединили иза Беливука, па нека њега ставе на врх изборне листе", рекао је Орлић.

"Онај арсенал који је пронађен је спремљен за човека који им је објавио рат, за Александра Вучића. Оно није оружје за трибину. Потпуно је јасно да су они имали на уму не само да господаре неком навијачком групом, већ и Србијом. А ови зликовци из бившег режима мисле Вучићу исто што и Звицер. Не можемо да будемо мирни и да се правимо да је све завршено и готово. Правосудни органи треба да процене која је тежина дела која су учињена. Вучић никада неће пристати да Србије падне у канџе тој камарили, да целу земљу претворе у кућу ужаса из Ритопека", нагласио је Орлић.

"Беливук је постао њихов месија, који је ујединио све који су против Александра Вучића. Али Вучић им је рекао да предаја никада није била опција и имамо намеру да их победимо јер са таквима нема компромиса", закључио је Орлић.

 

 

 

Извор: Курир