Вести

НЕДИМОВИЋ: ЗАБРАНОМ ДОЛАСКА ВУЧИЋУ У ЈАСЕНОВАЦ НЕЋЕ НЕСТАТИ ПОЧИЊЕНИ ЗЛОЧИНИ

"То је тај сјај највиших европских вредности којим сија актуелна власт у Хрватској. То је ваљда најбољи начин да покаже како није ту само када треба да оклевета Србију, него и када кроз симболично обележавање борбе против незапамћених злочина у Јасеновцу покаже да прихвата себе и своју прошлост ма колико она у неким тренуцима историје била зверска и ван свих цивилизацијских достигнућа", рекао је министар пољопривреде, водопривреде и шумарства и члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић.

Забранити улаз у Хрватску председнику Србије Александру Вучићу који за једини грех има можда то што се јавно заложио да у нову српску Владу уђе и представник хрватске мањине је ништа друго до чист доказ, плашим се, намере да се власт у Хрватској никада искрено не одрекне злочина који су почињени у Јасеновцу.

Забраном доласка српском председнику у Јасеновац неће нестати почињени злочини, али ни овај незапамћен покушај негирања своје одговорности у најкрвавијим сукобима који су свет икада задесили.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА