Вести

МИХАЈЛОВИЋ ДС-У: ПРЕ КРИТИКЕ, ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА СТЕ ОСТАВИЛИ

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, рекла је да би за Демократску странку било боље "да се позабави собом и својим учинком док су били на власти, него што покушава да критикује резултате које су направили други".

"Kад већ у ДС-у праве рачунице и сабирају шта је ко радио, боље би било да израчунају шта су они оставили иза себе. Где сте били и шта сте радили до 2012. године? Kолико радних места је изгубљено док сте били на власти, колико фабрика је затворено? Иза вас је остао незавршен Kоридор 10, Грделичка клисура је за време ваше власти била само природна лепота без иједног метра асфалта, а ауто-пут од Београда до Чачка вам није био ни у мислима", рекла је Михајловић.

Михајловић је навела да је за разлику од времена кад је владала Демократска странка, Србија данас земља која се повезује са суседима, која се економски развија и која гради инфраструктуру коју други нису изградили, о чему говори више од 350 километара завршених ауто-путева, као и више од 250 нових километара који се граде.

На железници у време ДС није обновљен ни километар пруге, а актуелна власт је реконструисала више од 550 км, рекла је Михајловић.

Михајловић је рекла да је Србија тада имала један, а сада има три међународна аеродрома.

"Узалуд се трудите да промените прошлост, грађани добро памте време кад сте владали и све што имају да кажу о вама рекли су на изборима", рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг