Вести

КУБУРОВИЋ: ОПОЗИЦИЈА СЕ ОКУРАЖИ ПРЕД НАЈТЕЖЕ ПРЕГОВОРЕ ЗА КИМ

Члан Председништва СНС Нела Кубуровић сматра да се "пропала политичка прошлост" Србије, осликана у Борису Тадићу, Саши Јанковићу и осталим њиховим следбеницима, окуражи и добије ветар у леђа баш у тренутку кад председника државе очекују једни од најтежих разговора за опстанак Србије и српског народа на Косову и Метохији.

"Покушаји да се преговарачка страна Београда ослаби у тренуцима када је потребно највеће јединство, долазе управо од оних који су положај Србије и српску државу толико ослабили и упропастили за време своје власти, а српски народ на КиМ оставили на милост и немилост овековеченим ратним злочинцима, знајући да им је то била једина политичка стратегија коју су имали у циљу додворавања страним силама како не би изгубили функционерске фотеље", навела је Кубуровић.

Реагујући на јучерашње изјаве Бориса Тадића у вези са КИМ, Кубуровић је истакла да држава Србија и председник Александар Вучић имају само један циљ, а то је очување националних интереса и обезбеђивање мира и стабилности на територији целе Србије.

Тај пут, како је указала, није лак и председника очекују тешки преговори.

"Али ако Тадић, Јеремић, Јанковић и њима слични мисле да ће њихове зле и подривачке изјаве да спрече да се Србија бори и избори за своје интересе и свој народ, јако су се преварили”, навела је Кубуровић.

Грађани Србије, како је додала, добро виде ко се за њих бори и ко је повратио углед наше земље, и ко се зарад њих лично састаје са највећим светским лидерима данашњице.

То је, напоменула је Кубуровић, нешто о чему су бивши председник и његови следбеници по личном интересу могли за време своје власти само да сањају и гледају на ТВ-у.

 

 

 

Извор: Танјуг