Вести

ГОЈКОВИЋ: ЗА МАФИЈУ У СРБИЈИ НЕМА И ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ МЕСТА

Чланица Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић изјавила је да је борба против мафије, на коју је позвао председник Србије Александар Вучић, јасна порука мафијашима да за њихове прљаве послове у Србији нема места.

Гојковић је навела да је то добра вест за све грађане Србије да ће "то зло" наићи на пуну одлучност и решеност државе да се са њим обрачуна.

"Ова борба сигурно неће бити једноставна, јер је свима јасно да се организовани криминал неће лако повући и одустати од огромних интереса које има. Без обзира на то, ми морамо победити, јер знамо да оно што је добро за мафију, није добро за Србију и да компромиса не може бити", рекла је Гојковић.

Додаје да организовани криминал угрожава све оно што је претходних година постигнуто, али и нашу будућност - вртиће, школе, болнице, фабрике, путеве који тек треба да буду изграђени.

Истовремено, рекла је Гојковић, супростављање мафији носи велику опасност за оног који јој "објави рат" и да су, додаје, главне врлине у тој борби одлучност, упорност и храброст.

"Зато је и потпуно јасно да ћемо предвођени председником Вучићем победити и овог пута, јер су управо то врлине које он неспорно поседује", навела је Гојковић.

Такође, како је рекла, о томе колико ће напора та борба захтевати сведочи и, како наводи, читава група оних који су "појурили" да релативизују, саплићу и покушавају да извргну руглу тај подухват.

"Ово је пресудан тренутак да читаво друштво подржи председника Вучића и заузме одлучан став да за мафију у Србији више нема простора у којем би обављала своје прљаве и мрачне послове. За њу у Србији нема и више неће бити места", закључила је Гојковић.

 

 

 

Извор: Танјуг